NL | FR | LU
Peoplesphere

AUSY lanceert een nieuwe app voor IT-freelancers als stap op weg naar alternatief voor klassiek model werkgever-werknemer-leverancier.

Met de lancering van deze app wil AUSY, dochteronderneming van de Randstad groep met gespecialiseerde diensten in Consultancy, Recruitment & Selection, Outsourcing en Project Services, freelancers een hart onder de riem steken door samen met hen mee te denken hoe ze hun diensten efficiënter kunnen organiseren. Dankzij de Indipendi app kunnen geregistreerde leden gebruik maken van exclusieve aanbiedingen bij verschillende merken in diverse sectoren, gaande van administratieve software tot autoverzekeringen.

Met de lancering van Indipendi zet AUSY een stap dichter bij een nieuw ecosystem dat een alternatief biedt op het traditionele model werkgever-werknemer-leverancier. “Freelancers zijn net als werknemers een volwaardig lid van ons team”, aldus Andy Stynen van AUSY.

Via deze applicatie krijgen IT-freelancers in heel België toegang tot exclusieve kortingen die het leven als freelancer makkelijker maken, onder meer bij topmerken in de elektronica-, auto- en entertainmentsector. Zo kunnen IT-freelancers geld uitsparen bij het aankopen van administratie software of het afsluiten van een autoverzekering. IT-freelancers die via een service contract diensten verlenen aan AUSY, genieten van extra voordelige kortingen.

Stap dichter bij alternatief ecosysteem

Met de applicatie komt AUSY een stap dichter bij het creëren van een nieuw ecosysteem dat een alternatief biedt op het traditionele model werkgever-werknemer-leverancier. Andy Stynen, CEO van AUSY, legt uit: “Wij geloven niet in de zeer klassieke opdelingen tussen werkgever, werknemer en leveranciers. Als dienstverlener willen we onze klanten een volledige, op maat gemaakte oplossing aanbieden, van strategie tot communicatie. Om dat waar te kunnen maken, hebben we al het talent nodig dat er op de markt te vinden is – ongeacht of het werknemers of freelancers zijn.”

“Nood aan bruggenbouwers”

Met de talrijke digitaliseringsprojecten bij zijn klanten merkt AUSY dat de vraag naar gekwalificeerd talent in IT blijft toenemen. Andy Stynen verklaart: “Klanten zijn steeds meer op zoek naar een geïntegreerde totaaloplossing. Dankzij onze jarenlange expertise in IT kunnen we een antwoord bieden op deze vraag. Onze teams zijn bruggenbouwers die de technische kant van IT perfect laten matchen met de uitdagingen vanuit de business.” Met de ontwikkeling van de Indipendi applicatie maakt AUSY aan IT-freelancers duidelijk dat ze met hen meedenken over hoe ze hun diensten efficiënter kunnen organiseren, net zoals ze dat samen met haar werknemers doet.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.