NL | FR | LU
Peoplesphere

Bakker & Partners neemt GITP Belgium over

Met ingang van 6 februari 2015 heeft het HR adviesbureau Bakker & Partners, GITP Belgium overgenomen. De overname past in hun strategie om een kwalitatieve HR partner te zijn voor organisaties op het vlak van instroom – doorstroom – uitstroom.

Bakker & Partners is momenteel vooral actief in search, werving & selectie (instroom) en outplacement (uitstroom). De overname van GITP Belgium kadert in de strategie om ook de activiteiten in doorstroom te versterken en verder uit te bouwen.

GITP Belgium heeft een solide reputatie en brengt een jarenlange ervaring mee in het beoordelen van talent en het verder ontwikkelen van mensen en organisaties. “Met de overname van GITP Belgium zetten wij een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening. De ervaren consultants en de stevige wetenschappelijke basis die de tools van GITP meebrengen op het vlak van psychologie en organisatieleer zorgen voor een belangrijke meerwaarde in ons aanbod”, zegt Eric Bakker, managing director van Bakker & Partners.

Moederbedrijf GITP in Nederland heeft een paar jaar geleden haar internationale strategie gewijzigd en verlaat het pad van internationalisatie via lokale vestigingen in het buitenland. Met de overname van PiCompany een paar jaar geleden kiest GITP Nederland voor internationalisatie vanuit de thuismarkt.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.