NL | FR | LU
Peoplesphere

Save the date ! 3de BE Happiness Day op 19 maart 2015

De 3de editie van de BE Happiness Day neemt plaats ter gelegenheid van de internationale dag van het Geluk. Afspraak op 19 maart aanstaande om 17u00 in Brussel (Proximus Tower) voor een exclusieve vertoning van een film gewijd aan Happiness at Work (coproduction Arte – RTBF).

Ontmoet ondernemingen en CEO’s die hun organisatie hebben getransformeerd tot een plaats waar de tevredenheid van hun medewerkers en klanten op een duurzame manier bijdragen tot de core van hun strategie.

Na de vertoning volgt een kennismakingsdebat met onder meer Martin Meissonnier (regisseur van de film), Frank Van Massenhove (CEO FOD Sociale Zekerheid), Laurent Ledoux (CEO FOD Mobiliteit & Transport).

Opgelet : het aantal plaatsen is beperkt. Om te genieten van een gegarandeerde toegang tot het inschrijvingsplatform (online op 16 februari), kan u ons contacteren via behpd@happinessday.be !
De BE Happiness Day 2015 wordt georganiseerd door Happyformance en Peoplesphere met de steun van Proximus en in partnership met RTBF.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.