NL | FR | LU
Peoplesphere

Benelux HR Tech scale-up Talmundo sluit zich aan bij scandinavische aanbieder HR Nordic Group.

Talmundo, de toonaangevende Europese aanbieder van onboarding oplossingen voor nieuwe medewerkers, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zich heeft aangesloten bij de HR Nordic Group, welke wordt ondersteund door growth investor Verdane. Talmundo wordt hiermee de vierde recente overname van de groep na de toonaangevende Scandinavische spelers op het gebied van kandidaat-tracking software (ATS) HR Manager, Webcruiter en ReachMee.

Het resultaat, waardoor Talmundo een grotendeels onafhankelijk bedrijf zal blijven, helpt het bedrijf om haar financiële positie te versterken naarmate het blijft uitbreiden. Naast de groei van haar reeds gevestigde aanwezigheid in België, Nederland, Frankrijk en de UK, is Talmundo van plan om strategisch in de DACH-regio te investeren. Daarnaast worden extra investeringen gedaan om de productontwikkeling te versnellen, inclusief enterprise features, data analytics en Talmundo’s AI-gedreven onboarding chatbot, welke zij in 2018 als first-mover introduceerde.

Sinds de lancering in 2014 is Talmundo uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van employee onboarding binnen Europa. Meer dan 150 werkgevers maken tegenwoordig gebruik van Talmundo’s onboarding oplossing, waaronder multinationals als Engie, Lufthansa, TUI en BNP Paribas.  Stijn de Groef, oprichter en CEO van Talmundo blijft zijn dagelijkse functie als CEO voortzetten en zal ook het managementteam van de groep gaan versterken. “We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt bij Talmundo. We helpen onze klanten met het optimaliseren van verouderde onboarding processen met de nieuwste technologieën, die hen in staat stellen nieuwe medewerkers aan te trekken en te behouden,” aldus de Groef. “We waren op zoek naar een nieuwe partner om onze groei te versnellen en we kijken er naar uit om samen te werken met Verdane en de HR Nordic Group.”

“Samen met Verdane werken we aan een HR tech powerhouse. We waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van Talmundo’s klantenportfolio en hun onboarding aanbod dat aansluit bij onze Europese ambities,” legt Lars Ringdal, CEO van de HR Nordic Group uit. “We hebben een geweldige cultuur die past bij het team van Talmundo. Zij vormen een sterke aanvulling op ons bestaande aanbod en voegen een extra dimensie toe aan onze eigen groeistrategie.”

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.