NL | FR | LU
Peoplesphere

Delivery@work – Panos lanceert een dagelijkse en hyperflexibele B2B cateringdienst die op het bedrijf wordt geleverd.

Tussen de dagelijkse race tegen de klok, de behoefte aan flexibiliteit en de wens om gezond en evenwichtig te eten, zijn we allemaal voortdurend op zoek naar praktische en betrouwbare cateringoplossingen. De Panos-verkooppunten, die goed bekend zijn bij onze medewerkers in het hele land, hebben zich op hun manier aangepast aan het post-covid New Normaal met een digitaal aanbod dat het voortaan mogelijk maakt om in enkele klikken een gevarieerde lunchformule in het bedrijf te ontvangen.

De cateringsector is duidelijk op zijn kop gezet door de pandemie. Het wijdverbreide en langdurige telewerken voor een groot deel van de werknemers in onze bedrijven heeft de situatie veranderd en noopt onze bedrijven er nu toe hun “dienstenaanbod” op dit gebied ten aanzien van hun werknemers te heroverwegen.

Het Panos-winkelnetwerk, met 280 vestigingen, biedt nu een digitale B2B-oplossing die bedrijven toegang moet geven tot een ‘gratis’ dienst – werknemers betalen hun bestellingen online – en een handige service – dagelijkse bestellingen worden gecentraliseerd voor levering op een centraal punt zonder extra kosten voor het bedrijf.

Olivier Ghenne, Head of Sales & Operations bij Panos, legt uit:“Werknemers willen toegang hebben tot een fastfoodaanbod dat vers, vitaal en voedzaam is. De uitdaging voor ons Panos-winkelnetwerk is om dit aanbod via digitale weg toegankelijk te maken. Dankzij het platform dat we hebben ontwikkeld, kunnen we een ‘handige’ oplossing bieden die een geloofwaardig alternatief is voor bedrijfscateringpakketten die aanzienlijke vaste kosten vertegenwoordigen.”

Werknemers bestellen hun lunch (of diner!) online via hun individuele accounts, zonder tussenkomst van het bedrijf, in de Panos winkel die zich op minder dan 15 kilometer van het bedrijf bevindt. De dagelijkse levering van individuele bestellingen – en andere leveringsverzoeken voor interne vergaderingen en functies – wordt gecoördineerd door Panos-teams die ervoor zorgen dat elke dag tegen 11.30 uur wordt geleverd.

In deze configuratie hoeft het bedrijf slechts een minimale last te “dragen”, aangezien het zich alleen maar hoeft aan te melden voor het gratis Panos-aanbod door een leveringspunt met referenties te worden en zijn werknemers te informeren over de mogelijkheid om hun maaltijden online te bestellen om deze serviceoptie effectief te maken. Administratief heeft het bedrijf geen omkijken naar de facturering, aangezien elke werknemer zijn of haar eigen bestelling online betaalt en levering wordt aangeboden voor een minimum ordervolume.

De proefprojecten die in verschillende bedrijven zijn uitgevoerd, tonen de relevantie van dit nieuwe aanbod aan.
De eenvoud van het bestelproces voor de werknemer (die nu gewend is aan de ervaring van on-linehandel) en het administratieve beheer voor het bedrijf (nul kosten!) voldoen ongetwijfeld aan de verwachtingen van alle partijen op het gebied van flexibiliteit.
Tot slot past het aanbod in een vereenvoudigde digitale “Employee Experience”, met een extreme flexibiliteit, synoniem van vrijheid… en kwaliteit, natuurlijk!

Kijk naar deze video voor meer informatie

Wilt u meer weten over Panos’ digitale B2B-aanbod? Gelieve ons contact formulier in te vullen

Privacy Policy
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in een computerbestand in overeenstemming met ons privacybeleid.
Ik ga akkoord om de e-newsletter van Peoplesphere en persoonlijke berichten van partners te ontvangen. Ik kan me op elk moment afmelden door een eenvoudig verzoek per e-mail of via de links voor afmelding.

 

 

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.