NL | FR | LU
Peoplesphere

“Digital Workforce Management, het beste van beide werelden” – Download de gratis whitepaper van ATOSS Software.

“Digital Workforce Management, het beste van beide werelden” – Download de gratis whitepaper van ATOSS Software.

HR-planning – in internationale omgevingen ook wel Workforce Management genoemd – wordt in onze bedrijven steeds strategischer. In een context waarin de problemen in verband met de beschikbare arbeidskrachten elke dag erger worden – onder het dubbele effect van enerzijds de arbeidskrapten en anderzijds de gecumuleerde vermoeidheid van de bestaande werknemers – zijn het efficiënt kunnen organiseren van teams en het garanderen van de beschikbaarheid van de vereiste skills essentiële kwesties geworden. ATOSS Software, een SAP partner, deelt met ons waardevolle feedback over de voortdurende digitale transformatie in combinatie met SAP SuccessFactors en SAP ERP HCM oplossingen.

Vandaag is tijdsbeheer nauw verbonden met waardecreatie in onze bedrijven. Uiteraard zijn wij voortdurend op zoek naar technologische innovatie, financiële middelen en motiveringsinstrumenten. Maar een van de belangrijkste bronnen van waarde in onze ondernemingen ligt in de goede organisatie van teams die worden geconfronteerd met regelmatig stijgende productiviteitsdoelstellingen.
Met de whitepaper “Digital Workforce Management, the best of both worlds” biedt ATOSS Software u een overzicht van de tools die in verschillende branches zijn geïmplementeerd om workforce en competentieplanning beter te beheren door de ATOSS-oplossing te integreren in de SAP SuccesFactors of SAP ERP HCM-omgeving.

Metaalindustrie, automobielsector, financiële diensten, retail en zorg… Uit de getuigenissen van belangrijke bedrijvenuit verschillende sectoren kunnen we opmaken hoe softwareoplossingen die rechtstreeks gekoppeld zijn aan e-HR-platforms zoals SAP ERP HCM en SAP SuccessFactors, bijdragen tot de verbetering van de operationele prestaties van onze organisaties.
Zij dragen bij tot een beter tijdsbeheer… Maar zij zorgen ook voor de validatie van de vaardigheden die op elk moment nodig zijn om de activiteiten optimaal uit te voeren. Ze beantwoorden ook aan de verwachtingen van de werknemers op het vlak van gebruiksvriendelijkheid (selfservice, mobiele interfaces, enz.), terwijl ze de bedrijven tegelijk in staat stellen hun verplichtingen inzake de registratie van de arbeidstijd na te komen.

Download nu deze nieuwe whitepaper om voorbeelden te ontdekken van het gebruik van deze tools:

Privacy Policy
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in een computerbestand in overeenstemming met ons privacybeleid.
Ik ga akkoord om de e-newsletter van Peoplesphere en persoonlijke berichten van ATOSS te ontvangen. Ik kan me op elk moment afmelden door een eenvoudig verzoek per e-mail of via de links voor afmelding.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.