NL | FR | LU
Peoplesphere

De FOD Beleid en Ondersteuning zoekt 5 consultants Selectie en Rekrutering (m/v/x).

Zin om je samen met ons in te zetten voor de ‘War for talent’? Werk je graag op een autonome manier, en hou je van het contact met klanten en van het werken in een meertalig teamverband? Ben je stressbestendig en kan je werken tegen strakke deadlines? Vind je werken met een evidence-based methodologie ook belangrijk? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Samen met jouw collega’s (consultants en assistenten) en in samenwerking met onze experts in methodologie en testing, bedien je onze klanten op een vlotte manier en ga je permanent op zoek naar oplossingen om het juiste talent op de juiste plaats te krijgen.

• Je staat in voor de autonome opvolging (van aanvraag tot aanwerving) en invulling van de rekruteringsopdracht voor zeer diverse profielen en klanten.
• Je staat zelf in voor je weekplanning en bepaalt, in functie van je eigen agenda, wanneer EN hoe je de opdracht op een flexibele manier invult. Glijdende uren en telewerk helpen je hierbij en zorgen er ook voor dat je je werkkalender kan afstemmen op je privé-agenda.
• Na een grondige profielanalyse met de klant, ga je op zoek naar de juiste rekruteringskanalen en stel je een efficiënte selectieprocedure op.
• Je houdt hierbij rekening met de trends op de arbeidsmarkt, de behoeften van de klant en de geldende reglementering. Je kan hierbij steeds rekenen op het advies en de hulp van je collega’s en interne experten.
• Je begeleidt de ganse selectieprocedure en staat hierbij in nauw contact met de klant die je telkens inlicht over de stand van zaken.
• Je kan je expertise inzetten in het afnemen van assessmentoefeningen, interviews, gevalstudies,…
• Je geeft kandidaten schriftelijke en/of mondelinge feedback.
• Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en expertise in het domein van rekrutering en selectie te perfectioneren.
• Na een grondige inwerkperiode zal je ook ingeschakeld worden als coach om klanten te ondersteunen en te begeleiden in het kader van hun certificatietraject. Wanneer klanten dit certificatietraject succesvol hebben afgelegd, kunnen zij in naam van Selor selecties afnemen.
• Je werkt mee aan projecten binnen het domein van rekrutering en selectie. Je bent verantwoordelijk voor een aantal deelprojecten waarbij je vanuit een grondige as is analyse en met oog voor de verschillende stakeholders de selectie- en rekruteringsprocessen optimaliseert en innoveert.

Je profiel
Ofwel heb je een master in psychologie of sociaal werk. Dan kan je ook als laatstejaarsstudent(e) solliciteren. Ofwel heb je een andere master en minstens 1 jaar ervaring in selectie en rekrutering.

Je voordelen
Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden (te volgen tijdens de werkuren) en verschillende sociale voordelen. Je hebt gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Je krijgt een laptop en er is een bedrijfsrestaurant. Je werkplaats is makkelijk bereikbaar.
Dankzij de glijdende uren in een 40-urenweek, de mogelijkheid tot 3 dagen thuiswerk per week, minstens 26 verlofdagen en 12 dagen recup ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven.

Je werkgever
Je werkt voor de dienst rekrutering, selectie en certificatie bij de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). De dienst rekrutering, selectie en certificatie is verantwoordelijk voor de kwalitatieve en efficiënte organisatie van alle selectie- en bevorderingsopdrachten die door onze federale en gefedereerde klanten worden aangevraagd. Samen met een tweetalig team van consultants en assistenten werk je aan een vlotte bediening van onze klanten en zoek je permanent naar oplossingen om het juiste talent op de juiste plaats te krijgen
De Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA) staat de regering bij en ondersteunt de federale organisaties in verschillende domeinen: IT, HR, organisatiebeheersing en integriteitsbeleid, begroting, boekhouding en overheidsopdrachten.

Solliciteren
Je kan tot en met 26 september hier solliciteren.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.