NL | FR | LU
Peoplesphere

HR jobs : 3 consultants hr-services (m/v/x) voor de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA)

De dienst rekrutering, selectie en certificatie – SELOR – van de FOD Beleid en Ondersteuning is verantwoordelijk voor de kwalitatieve en efficiënte organisatie van alle selectie- en bevorderingsopdrachten die door onze federale en gefedereerde klanten worden aangevraagd. Samen met een tweetalig team van consultants en assistants werk je aan een vlotte bediening van onze klanten en zoek je permanent naar oplossingen om het juiste talent op de juiste plaats te krijgen.

Jouw job
Samen met je collega’s en experts in methodologie en testing, ga je permanent op zoek naar oplossingen om het juiste talent op de juiste plaats te krijgen. Je zorgt autonoom voor de opvolging en invulling van rekruteringsopdrachten voor zeer diverse profielen en klanten (van aanvraag tot aanwerving).

Na een grondige profielanalyse met de klant, ga je op zoek naar de juiste rekruteringskanalen en stel je een efficiënte selectieprocedure op. Je houdt hierbij rekening met de trends op de arbeidsmarkt, de behoeften van de klant en de geldende regelgeving. Je begeleidt de ganse selectieprocedure en staat hierbij in nauw contact met de klant. Je kan je expertise inzetten in het afnemen van assessmentoefeningen, interviews, gevalstudies,…

Na een grondige inwerkperiode word je ook ingeschakeld als coach om klanten te begeleiden in het kader van hun certificatietraject, waarbij ze in naam van Selor selecties kunnen afnemen.

Je profiel
Je hebt een goede kennis van rekruterings- en selectietechnieken.
Daarnaast heb je een bachelordiploma in een richting psychologie, sociaal werk – optie personeelswerk. Of een algemeen bachelordiploma én ervaring in het domein van selectie en rekrutering van telkens minstens 1 jaar in ten minste twee van deze taken:
• ervaring met functieanalyse of met het opmaken van functiebeschrijvingen,
• als belangrijkste assessor selectie-interviews en -testen afnemen,
• opmaken van selectierapporten.

Ons aanbod
Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden, en verschillende sociale voordelen. Je hebt ook gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Je krijgt een gsm en laptop met tussenkomst in de gsm-kosten. Er is een bedrijfsrestaurant en je werkplaats is makkelijk bereikbaar. Dankzij de glijdende uren, minstens 26 verlofdagen, 12 dagen recup (ter compensatie van 40u) en de mogelijkheid tot telewerk ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven.

Zin om je samen met ons in te zetten voor de ‘War for talent’?
Solliciteer dan voor deze job tot en met 16 juni 2021 via Selor

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.