NL | FR | LU
Peoplesphere

HR Vacature : HR Specialist (m/v/x) voor Fedris.

Op zoek naar een divers takenpakket binnen Human Resources? Bij het Federaal Agentschap voor beroepsrisico’s (Fedris) is er een vacante plaats voor een enthousiaste HR Specialist. Fedris draagt actief bij tot de bescherming en bevordering van de gezondheid van de werknemers op de werkplek op het gebied van preventie, passende vergoeding van arbeidsgerelateerde schade, beroepsmatige re-integratie en de controle op de juiste toepassing van de wet op de beroepsrisico’s.

Je functie
• Je staat in eerste instantie in voor de selectie en rekrutering van nieuwe medewerkers voor Fedris, zowel via interne als externe weg (interne mobiliteit, promotie, externe werving).
• Je draagt zo bij tot de realisatie van het personeelsactieplan van Fedris, rekening houdend met de prioriteiten van de organisatie en binnen het methodologische en reglementaire kader.
• Je overlegt met de aanwervende diensten om tot het juiste profiel te komen.
• Je stelt aantrekkelijke vacatureteksten op en organiseert de selectieprocedures van a tot z. Je voert zelf ook selectiegesprekken met kandidaten.
• Je volgt een intensieve opleiding bij Selor om je de methodologie en tools van Selor eigen te maken.
• Je communiceert met klanten en kandidaten over de voortgang van de selectie, en voert continu intern overleg met de collega’s over de planning van de selectieprocedures.
• Je zorgt voor een correcte en enthousiaste onboarding van de nieuwe medewerkers.
• Je werkt mee aan verschillende HR-projecten rond bijvoorbeeld employer branding, opleidingstrajecten, performance management, functie- en competentieprofielen…
• Op basis van je expertise ondersteun je het lijnmanagement bij diverse thema’s en bij de implementatie van het HR-beleid.

Je profiel
Je hebt een masterdiploma en minstens 1 jaar professionele ervaring in human resources in één van deze taken: het voorzitten van selectiegesprekken, het opstellen van functiebeschrijvingen, het organiseren van interne opleidingen en het opvolgen van de evaluatiecycli van medewerkers.

Je voordelen
Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden en verschillende sociale voordelen. Je hebt gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Je krijgt een laptop en er is een bedrijfsrestaurant. Je werkplaats is makkelijk bereikbaar.
Dankzij de glijdende uren in een 38-urenweek, kinderopvang tijdens de schoolvakanties en minstens 26 verlofdagen ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven..

Je werkgever
Het Federaal agentschap voor beroepsrisico’s (Fedris) is een Openbare Instelling van Sociale Zekerheid die instaat voor de bescherming van de rechten van personen getroffen door een arbeidsongeval of een beroepsziekte.

Solliciteren
Je kan tot en met 22 april solliciteren. [Link]

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.