NL | FR | LU
Peoplesphere

HRRUN 2019 : afspraak op 6 juni voor de derde editie.

Voor het derde achtereenvolgende jaar is het Zoniënwoud omgetoverd tot een racebaan voor professionals van Human Resources! Een gelegenheid om samen met collega’s een origineel, sportief en leuk evenement mee te maken. De race wordt gevolgd door een walking dinner zodat iedereen de gelegenheid krijgt om aan zijn netwerk te werken.

Het principe is eenvoudig: het enige wat u hoeft te doen is een team van 3 deelnemers (met collega’s en/of klanten) te vormen om de 3 km-race te lopen die voor de gelegenheid is gecreëerd. De eerste loper zal een eerste ronde starten van 3km, hij wordt voor een tweede ronde gevolgd door één van zijn teamleden en na 6km door het derde teamlid om zo in totaal de 9 volle kilometers te bereiken. Een geweldig moment van ontspanning en gezelligheid !

Schrijf u in voor deze « out of the box » afterwork !

Voor meer informatie: www.hrrun.be

Speciale actie voor bedrijven die geabonneerd zijn bij Peoplesphere: Profiteer van een korting van € 30,- per team door de code “PEOPLE” in te voeren.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.