NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT05

HRT05

Dossier n°05: Carrièremanagement

Is het de laatste keer dat u dit woord zal lezen en hebben we het nu plots allemaal over Talentmanagement? Over welk talent praten we dan? Wie willen we houden in onze organisatie en wie mag gaan? Deze en vele andere vragen worden voor u opgelost in onze gekende dossieraanpak.

Marianne Vael (UZ KU Leuven) over de uitdagingen in de zorgsector

Op 13 maart organiseren RH en HR Tribune het eerste nationale seminarie voor hrm in de zorgsector. Beide magazines gaan ervan uit dat de meeste uitdagingen voor de toekomst enkel kunnen worden aangepakt over de taalgrenzen heen. Marianne Vael (hr-directeur UZ KU Leuven) is één van de gasten op het congres en praat in HR Tribune over de uitdagingen van de zorgsector.

Focus: De hr-manager en de advocaat

Kan een hr-manager het zich in de 21ste eeuw nog veroorloven om niet samen te werken met een advocaat die gespecialiseerd is in sociaal recht? Hoe is de relatie tussen hrm en advocaat in de loop der jaren geëvolueerd? Welke toegevoegde waarde biedt de advocaat aan de hrm? Welke diensten verwachten de hr-managers van hun juridische partner? HR Tribune onderzocht het.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.