NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT06

HRT06

Dossier n°06: Employer Branding

De ‘war for talent’ draait uit op een ‘war voor brands’. Wie is de aantrekkelijkste, de meest begeerde, de meest succesvolle of gewoon de beste werkgever en waar staat de hr-manager nog in die strijd? HR Tribune onderzocht cases, praatte met hr-verantwoordelijken en organiseerde een gesprek met belangrijkste communicatiebureaus. Een dossier als benchmark voor uw eigen praktijk.

Janssen Pharmaceutica: Opnieuw de aantrekkelijkste werkgever

Voor de derde keer (en voor de tweede keer op rij) krijgt Janssen Pharmaceutica de titel van aantrekkelijkste werkgever. Wat is het geheim van dit bedrijf en van de farmaceutische sector? HR Tribune praatte met experts en nam een kijkje in de keuken van het bedrijf.

Efficiënt vergaderen: In elke meeting zit een saboteur

Volgens Amerikaans onderzoek is veertig percent van de werknemers in bedrijven ontevreden. Het resultaat van die ontevredenheid uit zich aan de vergadertafel. Deelnemers aan een meeting ontpoppen zich tot typetjes die maar één doel hebben: de vergadering saboteren. Maak kennis met de monopolist, de cynicus, de bankzitter, de advocaat van de duivel en de alternatievenzoeker.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.