NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT16

HRT16

Dossier n°16: stress- en gezondheidsmanagement

Wat veroorzaakt stress? Is het de snelle groei van het bedrijf, de roep naar flexibiliteit, of zijn er nog andere redenen? HR Tribune geeft in haar dossier een aantal tips en verklaringen en gaat te rade bij hr-specialisten, ceo’s en sociale partners.

Coverstory

Michèle Lemmens (Kluwer)
Een grillig carrièreparcours betekent nog niet dat je niet op je pootjes kan vallen. Michèle Lemmens heeft haar hr-project gevonden bij Kluwer, maar deed daar enkele jobs en wat tijd over. Toch heeft ze absoluut geen spijt van haar beslissingen.

Prijzen voor een eindwerk: de toekomst van hr

Deze en vorige maand werden er hr-prijzen uitgedeeld aan twee jongeren die hun masterthesis maakten rond een hr-onderwerp. De Scelstraete & Desmedt HR-Award en de Persona Prijs hebben tot doel een nieuwe generatie hr-professionals aan te boren. Of het opzet geslaagd is, leest u in ons februarinummer.

Arbeidsimmobiliteit:

Een onderschat fenomeen
Hoe kan u de War For Talent überhaupt aangaan, als het talent om wie u strijdt, liever ter plaatse blijft zitten? De immobiliteit van werknemers is immers veel groter dan gedacht en in een dergelijke arbeidsmarkt moet u veel creatiever zijn dan men van u gewooon is.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.