NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT17

HRT17

Dossier n°17: Verzekeringen

Hoe goed is uw personeel verzekerd? Weten ze het eigenlijk zelf wel, of communiceert u er niet over? Waarom kiezen voor een Defined Benefit of een Defined Contribution-systeem? En opnieuw: licht u daar uw werknemers over in? Wat wordt de trend in verzekeringen voor de werknemer en nogmaals: weten u mensen het zelf al? Alles over verzekeringen en hoe u erover moet praten in een nationaal dossier (dus ook in RH Tribune).

Coverstory:

Hr als teamwerk: Levi Strauss
In een organisatie van 4.450 medewerkers met een hr-team van 60 medewerkers verdeelt over 14 landen, is samenwerking op zich een werk van elk dag. Een werk dat ook nooit af is, zeker niet als je één hr-standaard en één waardenstandaard wilt hanteren. Het is dan ook geen wonder dat men bij Levi Strauss (en Dockers) over hr praat met 3 mensen uit een team van 26, gevestigd in Brussel. Misschien is het zelfs geen wonder dat dit team genomineerd werd voor de HR Team of the year-award.

Portret

Eva Lauwers (Pfizer)
Wordt er niet gezegd dat hr zich meer moet verkopen? En is employer branding niet het nieuwste buzz-woord? Als dat klopt is Eva Lauwers misschien wel een hr-profiel voor de toekomst. Ze evolueerde vorig jaar na 20 jaar in sales en marketing bij verschillende werkgevers naar volledige hr-verantwoordelijkheid bij Pfizer.

En verder

… tips van Jacques Salomé om voor jezelf te zorgen, de Deense Lise Kingo (Novo Nordisk) en Didier Bellens over maatschappelijk verantwoord ondernemen, fotoverslagen van het ADP/VDP-seminarie, de Prijs Persona en Christel Verschaeren en Marleen Smekens over het JUMP-forum.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.