NL | FR | LU
Peoplesphere

Innovatie op de arbeidsmarkt met de Cash Out functie: als mensen voor flexibele werkschema’s kiezen, dan moeten ze ook onmiddellijke toegang krijgen tot hun inkomen.

Stelt u zich eens voor dat u snel een uurtje zou kunnen werken en dan meteen de inkomsten in uw portefeuille zou zien? Dankzij de nieuwe functionaliteit van Deliveroo is dit voor platformwerkers vanaf nu mogelijk. Het bedrijf heeft namelijk een Cash Out-functie gelanceerd, waarmee gebruikers met een simpele klik kunnen kiezen om hun inkomsten meteen te ontvangen.

Koeriers van Deliveroo kunnen vanaf nu binnen enkele minuten na de levering van een bestelling worden betaald, dankzij de lancering van een onmiddellijke Cash Out-functie. Uit een ondervraging van een groep koeriers blijkt dat meer dan 95% aangeeft gebruik te willen maken van deze nieuwe innovatie.

Studenten die extra geld nodig hebben, ouders die geconfronteerd worden met onverwachte facturen of deeltijdwerkers die op hun loonstrookje wachten, krijgen nu directe toegang tot hun inkomen.
Deze nieuwe functie bevestigt het engagement van Deliveroo om het flexibel en goed betaalde werk te bieden waar koeriers naar op zoek zijn.

Deze ontwikkeling is een belangrijke innovatie in het Belgische platformlandschap. De meeste platformen laten immers enkel gegroepeerde betalingen toe. Deze nieuwe functie speelt in op de veranderende arbeidsmarkt, waarbij steeds meer mensen kiezen voor flexibele werkschema’s, passend bij hun persoonlijke levensstijl. Net zoals hun werk dat on-demand wordt georganiseerd, willen vele koeriers ook on-demand toegang krijgen tot hun inkomen.

Momenteel ontvangen koeriers in België hun inkomen om de twee weken, maar deze nieuwe functie zal hen vanaf nu helpen hun financiën vroeger te beheren en geeft hen toegang tot hun geld wanneer dit voor hen het beste past. Of het nu gaat om een student die extra geld nodig heeft, een persoon met een parttimebaan die het eventjes financieel moeilijk heeft en moet wachten tot zijn loon gestort wordt of een alleenstaande vader die geld nodig heeft om een onverwachte rekening te betalen, de Cash Out-functie zorgt ervoor dat het inkomen van de koeriers toegankelijk is op het moment dat zij het het meeste nodig hebben.

Deze nieuwe optie, die gelanceerd is voor koeriers, onderstreept het streven van Deliveroo naar flexibel werk met een aantrekkelijk extra inkomen. Koeriers kunnen leveringen aanvaarden waar en wanneer ze willen, maar ze kunnen nu ook betaald worden wanneer ze willen.

De functie werd eerst een paar weken getest vooraleer het werd uitgerold naar alle koeriers.

 

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo Belgium, legt uit: “Deze nieuwe functie bevestigt het engagement van Deliveroo om ons aanbod voor koeriers voortdurend te verbeteren. We willen hen het flexibele en goed betaalde werk aanbieden waar ze naar op zoek zijn. Net zoals Deliveroo lekkere gerechten op vraag laat leveren, kunnen koeriers in België er nu ook op vraag voor kiezen om onmiddellijk betaald te worden. Dit is geweldig nieuws voor koeriers die om welke reden dan ook direct gebruik willen maken van hun inkomsten”.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.