NL | FR | LU
Peoplesphere

Is de non-profit klaar voor de demografische schok?

Een beter beheer van de verschillende generaties, werknemers die met pensioen gaan, en langere loopbanen. Ook de non-profit zal niet ontsnappen aan de massale uitstroom van de babyboomers. Bovenop de netelige kwestie van de opvolging – en de kennisoverdracht die daarbij hoort – komt bovendien de verplichting om langer te werken. En dus om andere rollen te voorzien voor de 55-plussers en de samenwerking tussen verschillende generaties op de werkvloer succesvol te maken.

Tijdens het vierde seizoen van de cyclus HR Challenges in Non-Profit verkennen we het thema ‘IN & OUT’: de opvolging aantrekken en voorbereiden en een optimaal en gezond beheer van de eindeloopbaan garanderen’. Dankzij de ervaring van die uw collega’s delen en de expertise van onze partners voor 2013 geven we u de sleutels in handen om die complexe evenwichtsoefening te volbrengen.

Zoals elk jaar zal ook het vierde seizoen starten met een studiedag, die doorgaat op 1 februari 2013 in het authentieke kader van het Muziekinstrumentenmuseum in hartje Brussel. In de loop van het jaar gaan we dieper in op de verschillende thema’s tijdens de workshops. Ter herinnering, wie zich inschrijft voor de studiedag kan gratis aan de verschillende workshops gedurende het jaar deelnemer.

Resources

Intro 2013
Presentatie van Marc De Vos
Presentatie van Guy Marchal
Presentatie van Raf Vandenbussche
Presentatie van Gaëlle Boulet
Presentatie van Laurence Vanhée

Programma

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.