NL | FR | LU
Peoplesphere

Mailt u ook tijdens vergaderingen?

Stuurt u ook wel eens een e-mail tijdens een vergadering? Ja? U bent niet alleen: twee derde van de werknemers doet dat, zo blijkt uit een peiling. Volgens een vierde van de bevraagde HR-managers vindt dan weer dat smartphones en andere mobiele apparaten tijdens de vergadering moeten uitgeschakeld worden.

De peiling werd uitgevoerd door Robert Half, die hiervoor 200 Belgische HR-verantwoordelijken ondervroeg. Blijkt dat 68 procent van de HR-managers stelt dat het vaak gebeurt dat medewerkers tijdens vergaderingen hun zakelijke en/of persoonlijke e-mails lezen en beantwoorden op hun mobiele apparaat. 26 procent zegt dat dit onaanvaardbaar is en dat e-mailapparaten tijdens een vergadering moeten uit staan en/of helemaal niet in de vergaderzaal thuis horen. 41% zegt dat je tijdens een vergadering wel e-mails mag lezen en beantwoorden, maar alleen als het bericht dringend is.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.