NL | FR | LU
Peoplesphere

Mensura en Adhesia zijn gefuseerd

Sinds 1 oktober 2014 is de juridische fusie van Mensura en Adhesia een feit. Beide Externe Diensten voor Preventie en Bescherming op het Werk fuseren en worden zo de grootste externe dienst in België.

Met de fusie versterken Mensura en Adhesia tegelijk hun regionale aanwezigheid aanzienlijk. Dit maakt dat zij als grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk zeer dicht bij hun klanten zitten. Dat laat toe om kort op de bal te spelen en mee te draaien in het regionale economische netwerk.

De komende maanden wordt werk gemaakt van de operationele fusie. Deze operatie wordt afgerond voor januari 2016. Voor de huidige klanten van Mensura en Adhesia verandert er in eerste instantie niets. Ze behouden hun contactpersonen en kunnen verder rekenen op de gebruikelijke dienstverlening.

Risico’s evolueren

De samenleving staat niet stil, zo klinkt het in een mededeling. “Maatschappelijke evoluties zoals vergrijzing, toenemende werkdruk en stijgend verzuim zijn aanzienlijke uitdagingen voor werkgevers. Bovendien kunnen deze evoluties wegen op de productiviteit van hun organisatie. In de loop der jaren hebben Mensura en Adhesia een rijke ervaring opgebouwd in het omgaan met arbeidsgebonden risico’s. Het is onze gezamenlijke ambitie om voor werkgevers in alle sectoren een partner te zijn die professioneel advies biedt om hun menselijk kapitaal te beschermen.”

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.