NL | FR | LU
Peoplesphere

Nowjobs en KBC lanceren flitsbetalingen van lonen voor bijverdieners.

NOWJOBS, de applicatie die bijverdieners en bedrijven in de horeca-, event-, admin- en retailsector met elkaar matcht, lanceert directe loonbetaling na de job met de hulp van KBC. Binnen enkele seconden na het afronden van de job, staat het geld op de rekening van de bijverdiener, ongeacht bij welke bank de bijverdiener klant is.

NOWJOBS speelt sterk in op de digitalisering van de rekruteringsmarkt. Een volgende stap hierin zijn instant loonbetalingen. KBC en NOWJOBS zorgen er vanaf vandaag voor dat jobstudenten, flexi-jobbers of reguliere bijverdieners direct uitbetaald worden na het uitoefenen van hun job. Na goedkeuring van de werkgever stuurt de applicatie  onmiddellijk en automatisch een betalingsinstructie naar KBC. Die zorgt ervoor dat het geld na enkele seconden arriveert bij de bijverdiener, ongeacht bij welke bank de bijverdiener zijn rekening heeft. Eline David, Country Manager bij NOWJOBS verduidelijkt: “De bijverdiener beschikt onmiddellijk over het geld. Dit is voor ons een belangrijke innovatie waar iedereen beter van wordt en die het einde betekent van late betalingen in de uitzendsector. Andere dienstverleners verwerken de uitbetaling van lonen pas na 1 week tot 1 maand. Wij doen het onmiddellijk. Samen met KBC zijn we klaar voor een toekomst met flitsbetalingen van je loon.“

Wim Eraly, algemeen directeur KBC Corporate Banking benadrukt de samenwerking en de innovatie: “KBC gelooft sterk in Open banking. Dit betekent onder meer dat we diensten van andere betrouwbare spelers aanbieden in onze toepassingen. Daarnaast stellen we ook onze KBC-oplossingen ter beschikking van anderen en zijn we aanwezig in hun kanalen. Dat maken we met NOWJOBS heel concreet. Instant overschrijvingen biedt KBC al een hele tijd aan. Nu stellen we dit ook ter beschikking om hun dienstverlening te verbeteren. Zo realiseren we samen een oplossing op maat van hun business noden, die hen toelaat om als eerste interimspeler flitsbetalingen van lonen aan te bieden aan hun klanten.”

Sinds de versoepeling van de maatregelen om het coronavirus in te dijken kan ook de horecasector weer opgelucht ademhalen. Het aantal contracten voor jobstudenten binnen deze sector is bij het digitaal interimkantoor met maar liefst 67% gestegen. Ook deze jobstudenten en flexijobbers zullen dus kunnen genieten van het voordeel van deze flitsbetalingen van hun loon.

NOWJOBS zorgt voor een continue verbetering van zijn dienstverlening aan bedrijven en bijverdieners. Dat wordt opnieuw heel concreet met flitsbetalingen van lonen. Zo zorgt de partners voor een nieuwe standaard van loonbetalingen in de uitzendsector.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.