NL | FR | LU
Peoplesphere

Philippe Péters (NautaDutilh België)

Philippe Péters wordt nieuwe Managing Partner van NautaDutilh België.

Philippe Péters werd benoemd tot nieuwe Managing Partner van NautaDutilh België voor een termijn van drie jaar. Hij is partner van het kantoor NautaDutilh sinds 1994, jaar van de oprichting van het Brussels kantoor. Hij leidt sinds jaren het departement Intellectual Property & Information Technology, materies die hij sinds 1980 uitoefent. Hij volgt hiermee Philippe François op, die sinds 2006 fungeerde als managing partner van het kantoor. Na acht jaar keert Philippe voltijds terug als hoofd van de praktijkgroep Employment & Pensions. Samen met zijn team adviseert hij cliënten in alle gebieden van het arbeidsrecht, met een sterke focus op reorganisaties, cessie van ondernemingen, outsourcing en eisen inzake ondernemingsraden.

Philippe Péters: “Het is met veel vreugde en enthousiasme dat ik deze functie opneem op het moment dat het kantoor haar 20ste verjaardag viert. Ik prijs me gelukkig dat ik de afgelopen 20 jaar de groei van NautaDutilh België heb mogen meemaken. In lijn met onze core values zullen we meer dan ooit luisteren naar de noden van onze cliënten, hen adviseren en oplossingen aanreiken die to-the-point en pragmatisch zijn. Bovendien zullen wij de nodige aandacht besteden aan de nieuwe uitdagingen die een samenleving in volle groei met zich meebrengen, volledig in lijn met ons ‘Challenge the Obvious’-motto.”

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.