NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL104

PSNL104

Dossier N°104: Change Management, een kwestie van tempo

Hoe kunt u het juiste tempo kiezen in uw Change Management? Peoplesphere n°104 buigt zich over change management. Bedrijfscultuur, innovatieprocessen, het herzien van procedures enzovoort zijn allemaal dimensies binnen het bedrijf die hiermee te maken hebben. Maar welke zijn nu de criteria om het juiste ritme te vinden? Sla snel uw Peoplesphere open, en leer hier alles over…

Coverstory

Kurt Van Raemdonck (FOD Financiën)
“Stap voor stap gaan we vooruit in de richting van een nieuwe cultuur. Ik zeg altijd dat een cultuur aanpassen ongeveer een jaar of tien jaar duurt. Ik had gehoopt dat het sneller zou gaan, maar mijn eerste schatting blijkt tot nu toe juist. Een tanker van koers doen veranderen kost tijd.”

People Company

Borealis
Een snelle change is mogelijk mits goede ondersteuning

Humeur

“Jij bent mijn beste vriend”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.