NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT18

HRT18

Dossier n°18: HRM Night Special

In ‘HRM dicht bij de deur’ vertelt Geert Aelbrecht (ex-Belgacom) hoe men bij bouwgigant Besix omgaat met talent en hoe HR probreert om zo dicht mogelijk bij de mensen te staan. Dat Aelbrecht de geschikte persoon is om deze theorie gestalte te geven, blijkt uit zijn curriculum: hij kent de mensen in het veld en spreekt de taal van de technisch geschoolden

HRM Night Special

Wie zal de HR Manager van het jaar worden? Wie het HR Team? Wie kaapt de HR Young Talent Award weg? Voor het geval u nog niet beslist heeft en uw keuze nog niet bekend gemaakt had via www.hrmnight.be kan u in dit aprilnummer alle nodige informatie vinden over alle kandidaten. Zes genomineerden voor de prijs HR Manager stellen zich aan u voor, vijf teams worden doorgelicht en 3 jonge talenten spreken zich samen uit over hun nominatie. U zag nog nooit zoveel hr-geweld in één magazine.

Life Balance

Van Wellness naar Wellbusiness of hoe een bedrijf kan profiteren van de kracht van fitte en alerte mensen. Zijn mama’s die terugkeren na hun zwangerschap de wat aan hun lot overgelaten ‘outcasts’ van het bedrijfsleven of kan HR hen helpen? In Life/Balance leest u ook de dingen die andere bladen niet vermelden: over hoe u uw werk en leven in balans houdt en hoe u menselijke waarden in evenwicht houdt met de doelstellingen van uw bedrijf.

… En verder

Hans Joris, van hrm naar general manager (SD Worx), Marc Michels (Deceuninck) en professor Vloeberghs te gast op het nationale evenement van VDP/ADP, Johnny Thijs (De Post) sprak op de Private Wine Degustation van Mezquita & Associates, advocatenkantoren Stibbe en Lydian en SD Worx geven u juridisch advies, … . Dit alles en nog veel meer in HR Tribune van april.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.