NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT23

HRT23

Dossier n°23: Loon: een kwestie van overleven

De HR-afdeling neemt steeds vaker een sleutelpositie in binnen de onderneming. Logisch, gezien haar activiteiten rechtstreeks invloed hebben op alle actoren in het bedrijf. Maar hoe zien die andere afdelingen HR? Welke diensten verwachten ze? Welke competenties heeft men volgens hen nodig om vandaag een goede HR Manager te zijn? Voor één keer bekijken we HR door een andere bril.

Coverstory

Marie van Grotenhuis (Weber Shandwick)
Bij Weber Shandwick heeft Marie van Grotenhuis algemene Europese HR-verantwoordelijkheid, maar alles wat met verloning en beloning te maken heeft, draagt haar speciale belangstelling. Haar uitgangspunt: Comp&Ben mag zich niet laten beperken. Het maakt deel uit van wat ze haar ‘Wheel of HR Fortune’ noemt.

Dossier

Loon: een kwestie van overleven
Als we het hebben over alternatieve verloningsvormen, dan ben je vlug uitgepraat? In de Belgische wettelijke context zou men dat inderdaad wel denken. Toch is het niet nodig om in zak en as te zitten. HR Tribune sprak met zowel mensen uit de consultancywereld als uit de praktijk. Ieder heeft zijn eigen visie op de problematiek én zijn eigen oplossing. Wie het schoentje past, trekke het aan.

Références

– Achter de schermen van de nieuwe Références
– Case Story – Atos Worldline: HR en marketing bundelen de krachten

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.