NL | FR | LU
Peoplesphere

Sodexo investeert samen met Xpenditure en iAlbatros met de lancering van Rydoo, het platform dat zakenreizen en onkosten vereenvoudigt

We kennen het allemaal: uren zoeken naar de juiste vlucht, aanschuiven aan de hotellobby om uit te checken en daarna nog verwarrende onkostennota’s moeten invullen. Verkopers werden nog nooit ingehuurd om expert te worden in het boeken van reizen of verzamelen van kassabonnen. Daarom kondigde Xpenditure gisteren, samen met boekingsplatform iAlbatros en Sodexo de lancering aan van Rydoo. 

Werknemers en bedrijven moeten zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk en waardevol is. Dankzij de technologie van Rydoo kunnen ze nu efficiënter reizen en werken. Rydoo zet de nieuwe standaard voor het beheer van zakenreizen en onkosten.

Revolutionair beheer van zakenreizen en onkosten

Xpenditure dat bij ons beter bekend is als het bedrijf dat de onkostennota deed verdwijnen, vond in iAlbatros en Sodexo de ideale partner met gedeelde visie: het wegnemen van administratieve romslomp. Rydoo zal hen toelaten breder te gaan met een totaaloplossing voor zakenreizen en onkosten.

De voordelen voor financiële teams op een rijtje:
● 87 % minder administratieve taken en verwerkingskosten,
● Geautomatiseerd goedkeuringsproces voor, tijdens en na de trip
● 4x zoveel tijdswinst

Met Rydoo boek je een zakentrip met hetzelfde gebruiksgemak als je vakantietrip
Rydoo werkt met 2 verschillende modules. Rydoo Expense omvat alles omtrent onkostenbeheer, terwijl Rydoo Travel het beheer van je zakenreis stroomlijnt: zowel voor vertrek, tijdens als na thuiskomst.
● De reismodule van Rydoo helpt werknemers hun vlucht, trein of huurauto te vinden, en laat je kiezen uit meer dan 800.000 beschikbare hotels. Dankzij centrale facturatie hoeven werknemers met Rydoo niet meer zelf aan te schuiven in de lobby: het financiële team krijgt aan het einde van elke maand één factuur met alle reiskosten.
● Met de onkostenmodule van Rydoo kunnen werknemers in een mum van tijd automatisch hun onkosten en bonnetjes digitaal beheren. Financiële teams kunnen de terugbetaling en het budget gemakkelijk en in real-time controleren.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.