NL | FR | LU
Peoplesphere

Veel passagiers, veel stress?

Wie deze zomer koos voor een vliegreis, zal er misschien iets van gemerkt hebben: de nationale luchthaven Brussels Airport heeft in juli een recordaantal van bijna 2,5 miljoen passagiers verwelkomd. Voor de medewerkers van Brussels Airport betekent dit uiteraard veel werk… en dus ook meer stress?

Een luchthaven is een context met veel activiteit, op elk moment kan er wel iets gebeuren. Bovendien hebben de activiteiten van de medewerkers telkens met veiligheid, timing, deadlines enzovoort te maken hebben. In Brussels Airport zijn er bovendien recentelijk een groot aantal nieuwe projecten en initiatieven van start gegaan.

Nieuwe projecten en initiatieven kunnen echter wel leiden tot verhoogde stress bij de medewerkers… Geïnteresseerd in hoe Brussels Airport omgaat met die stress en een positieve drive houdt? Lees het interview met HR Manager Véronique Vogeleer in de het dossier ‘Positieve Stress’ in het augustusnummer (n° 97) van Peoplesphere!

Nog niet geabonneerd? Doe het dan snel! http://www.peoplesphere.be/nl/abo/

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.