NL | FR | LU
Peoplesphere

Webinar van het Federaal Planbureau: Inkomensverlies bij werknemers en zelfstandigen door de COVID-19-crisis.

Als gevolg van de COVID-19 crisis kunnen werkgevers gebruikmaken van een regeling tijdelijke werkloosheid wanneer ze de arbeidsduur van hun werknemers tijdelijk moeten verminderen. Zelfstandigen die verplicht zijn hun activiteit te onderbreken, of die hun activiteit vrijwillig onderbreken, kunnen, onder bepaalde voorwaarden, een beroep doen op een overbruggingsrecht. Op basis van een aantal simulaties verschaffen we inzicht in de mate waarin het beschikbaar inkomen wijzigt als gevolg van een terugval op een systeem van tijdelijke werkloosheid (voor werknemers) of een overbruggingsrecht (voor zelfstandigen).

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor het volgende webinar van het Federaal Planbureau op donderdag 8 oktober om 11 uur. Collega’s Guy Van Camp en Dieter Vandelannoote zullen u meer vertellen over de impact van het inkomensverlies bij werknemers en zelfstandigen door de COVID-19-crisis.

Zin om dit webinar bij te wonen? Klik op 8 oktober om 11.00 uur op https://tinyurl.com/FPBWebinar2020

Tijdstip: Donderdag 8 oktober, 11-12u

Duur: 1 uur (Q&A inbegrepen). De presentatie gebeurt in het Nederlands en de slides worden getoond in het Frans.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.