NL | FR | LU
Peoplesphere

Welke rol voor ICT bij de implementatie van het Nieuwe Normaal en een ‘hybride’ Employee Experience? Bekijk de video webinar en download de samenvatting die we voor u hebben gemaakt.

Digitale technologieën staan ter ondersteuning van de werknemerservaring! De kwaliteit van de band (in elke betekenis van het woord) tussen werknemers en bedrijf staat zeker centraal in het denken van alle HR-afdelingen, en nog meer nu bedrijven zich voorbereiden op een massale terugkeer van werknemers… maar zeker niet ‘zoals vroeger’.

Welke rol kan ICT spelen bij de implementatie van het nieuwe normaal? Hoe kunnen we de ervaring van werknemers opnieuw uitvinden in een werk- en samenwerkingsvorm die onvermijdelijk in de richting van hybridisering gaat?
Dankzij de HR-experts die eind 2021 door de teams van Proximus en Peoplesphere werden samengebracht, kunnen we met u enkele getuigenissen, feedback en toekomstvisies delen.

Bekijk de video

Download de samenvatting
nederlandstalige versie hier
version française disponible via ce lien
english version available to download

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.