NL | FR | LU
Peoplesphere

White Paper gratis te downloaden: SAP Payroll oplossing nu beschikbaar in de Cloud: flexibiliteit en autonomie in administratief en payroll beheer. 

White Paper gratis te downloaden: SAP Payroll oplossing nu beschikbaar in de Cloud: flexibiliteit en autonomie in administratief en payroll beheer. 

De huidige “uitzonderlijke” periode ombuigen tot een kans is niet zomaar een uitdrukking… De crisis heeft echt wel zijn deel van opportuniteiten. Digitale innovatie is inderdaad een van de belangrijkste opties die ons ter beschikking staan.

De overstap naar een zuivere cloudmodus voor de SuccessFactors Employee Central (EC) en Employee Central Payroll (ECP) payrolloplossingen biedt de mogelijkheid te beschikken over een oplossing die zowel robuust is als aangepast aan de nieuwe realiteit van het werk, bekend als “New Normal”. Aan de hand van de getuigenissen van onze experts – Pierre Matelart (Head of HR EVS), Michel Halet (CEO Partena Professional), Daniel Do (COO Persolis) en Stéphane Scaillet (CEO Persolis) – zal u de voordelen kunnen identificeren die inherent zijn aan het invoeren van een 100% Cloud oplossing voor het Hard HR beheer.

Download deze nieuwe gratis white paper van Persolis en Peoplesphere en ontdek hoe het EC/ECP platform u kan helpen flexibiliteit en autonomie in uw teams te ondersteunen. Veel plezier met lezen!

 

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.