NL | FR | LU
Peoplesphere

Food Tech Talent: de zoektocht naar technisch talent begint met het bezoek van een voedingsbedrijf!

Gemiddeld staan er 1.500 vacatures open bij Belgische voedingsbedrijven en komen er dagelijks 36 nieuwe bij. Onder de noemer ‘Food Tech Talent’ organiseert Fevia daarom aantal bezoeken in voedingsbedrijven met studenten.

De Belgische voedingsindustrie is de grootste industriële sector van België en is in volle verandering. Voedingsfabrieken evolueren meer en meer naar hi-tech omgevingen en zoeken daarom ook naar talenten die kunnen werken in deze hoogtechnologische omgeving. Van technische operatoren tot electromechaniekers, storingstechniekers en productontwikkelaars: het zijn allemaal felbegeerde profielen voor onze voedingsbedrijven.

Daarom zet Fevia met de employer brand “Food At Work” de troeven van de Belgische voedingsindustrie als werkgever in de kijker. Doorheen het hele jaar organiseren de voedingsbedrijven acties om talenten richting hun sector te lokken.

Met de Food Tech Talent bedrijfsbezoeken laten ze scholieren en studenten over heel België proeven van een job in een voedingsbedrijf. Elk bezoek wordt bovendien georganiseerd op maat van hun opleiding: de jongeren krijgen rondleidingen door productiesites en gaan rechtstreeks in dialoog met werknemers die net hetzelfde als hen hebben gestudeerd.

Hierna de link naar de aftermovie van de vorige editie.

Bron: FEVIA

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.