NL | FR | LU
Peoplesphere

Inspirerende workshop op 29 mei in Brussel – Vitaliteit & engagement op de werkvloer: hoe pakt u dit aan?

Vitaliteit en betrokkenheid van uw medewerkers versterken? Hoe kunnen we angst overwinnen? Hoe kunnen we een echte dynamiek van welzijn ingaan en onze collega’s opnieuw mobiliseren? Afspraak op 29 mei voor een inspirerende workshop om 9.30 in Brussel (Atomium), georganiseerd door Attentia.

Inzetten op vitaliteit is cruciaal voor een duurzaam HR-beleid. Vitale, geëngageerde en gezonde medewerkers werken efficiënter, productiever en zijn bovenal gelukkiger. In de VUCA-wereld (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) van vandaag wordt er zoveel van ons allen verwacht. Het wordt een ware uitdaging om medewerkers zelf aan het stuur te zetten van hun energie, potentieel en engagement.
Gelukkige en vitale medewerkers zijn de motor achter elke succesvolle organisatie.
Maar hoe realiseert u dit effectief? Hoe kunt u het vitaliteitsbeleid in uw onderneming afstemmen op uw organisatie en de bedrijfscultuur en -doelstellingen? Welke prioriteiten kunt u voorop stellen?
Tijdens dit event komt u te weten hoe u de vinger aan de pols kunt leggen en krijgt u heldere inzichten mee. Inzichten waarmee u nadien zelf aan de slag kunt in uw organisatie.
Het Atomium is de uitgelezen locatie om u hierover te informeren en te inspireren. Atomen zijn namelijk de bouwstenen van alle materie, net als een solide vitaliteitsbeleid ook bestaat uit een aantal essentiële bouwstenen. We hopen u alvast te kunnen verwelkomen op dinsdag 29 mei 2018.

Programma

9u30 – Welkom & introductie
10u00 – “From fear to flow: engagement & team dynamics” door Cédric Dumont (basejumper, avonturier en mental coach). Cédric inspireert door technieken uit extreme sporten te hanteren om aan te tonen dat performance en productiviteit enkel mogelijk zijn met de juiste mindset en passie.
11u00 – “Van inzicht in data tot actie” door dr. Els Vanbelle, doctor in psychologie, Well-being consultant bij Attentia en auteur van Job crafting: Een nieuwe kijk op job (re)design. Van een passieve naar een actieve rol van werknemers in het vormgeven van hun job. (Vanbelle, E., De Witte, & Van den Broeck, A. (2016a) uitgeverij van Schouten & Nelissen
12u00 – “Hoe overtuig je het management en stakeholders van Corporate vitality?”
12u30 – Lunch & Networking
13u30 – Einde

Voor wie?
HR Managers
Preventieadviseurs
Learning & Development Managers
CEO en zaakvoerders van bedrijven met meer dan 100 werknemers

Inscrhijving via : https://www.eventbrite.com/e/registratie-vitaliteit-engagement-op-de-werkvloer-hoe-pakt-u-dit-aan-45094003378

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.