NL | FR | LU
Peoplesphere

Personeelsplanning en tijdsregistratie, ondersteunt het de groei van uw business?

In 2015 brak BeBurger door in de markt van de hamburger restaurants met een slim ontworpen concept en voldoende financiële middelen om zeven restaurants te openen in een tijdsbestek van slechts een paar jaar. De aandeelhouders richten zich nu op de Franse markt en vertrouwen in het bijzonder op het systeem van de franchise. De groei van de onderneming is vanzelfsprekend gebaseerd op een aantrekkelijk concept en bijhorende marketing, maar ook op een HR-organisatiemodel dat de productiviteit van de uitvoerende werknemers meet en optimaliseert.

In hun HR management moet BeBurger de combinatie van vaste medewerkers en occasionele medewerkers (bvb. studenten) combineren om tijdelijk versterking te bieden. Het optimalisatiemodel vertrouwt op de iLeo.time software, die zorgt voor het beheer van de werkroosters en de aanwezigheden, en eveneens de gewerkte uren foutloos kan omzetten in te betalen lonen. Maar het gaat verder. De toepassing maakt het tevens mogelijk om de dagelijkse productiviteit van elke werknemer nauwkeurig te berekenen.

De synchronisatie van gegevens met het sociaal secretariaat is een belangrijk voordeel en een reële tijds- en financiële winst. Dankzij iLeo’s Business Intelligence Tools heeft elke manager ook toegang tot productiviteitsstatistieken en financiële rendementen en dit op dagelijkse basis en per restaurant. Het resultaat van deze inzichten leidt tot een makkelijker en nauwkeuriger plannen van het nodige personeel.

De werknemers genieten ook van fiscaal en sociaal aantrekkelijke statuten (zoals flexi-jobs, activa plan, startbanenplan…). Het administratief beheer van dergelijke dossiers kan snel complex worden, echter de directe toegang tot alle nodige informatie via iLeo Time vermindert deze administratieve last zeer aanzienlijk.

De CEO van BeBurger onderlijnt de directe impact van de iLeo Time managementtool: “De gebruikersinterface is heel makkelijk en intuïtief … daarom ondervinden we geen interne weerstand in het gebruik. En om heel concreet te zijn leveren productiviteitsstijgingen en de afname van het absenteïsme alleen al op zeer korte termijn een zeer gunstig rendement op de investering”.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.