NL | FR | LU
Peoplesphere

Randstad Group Belgium rekruteert 350 mensen in 2018.

Op basis van de vrij positieve economische vooruitzichten en een inschatting van de spontane uitstroom, verwacht de HR-dienstverlener Randstad Group Belgium dat het in 2018 350 vacatures zal hebben. 75% daarvan zijn vacatures voor consultants. 25% van de vacatures zijn gericht op het invullen van andere soorten jobs zoals business managers, key account managers, recruiters, sales managers,…

Walter Reynaert, chief hr officer Randstad Group Belgium: “We hebben nood aan extra mensen om aan de aantrekkende vraag van bedrijven naar geschikte vaste en tijdelijke medewerkers en de vragen die bij onze hr-divisies binnenlopen te kunnen voldoen. Samen met de vervangingsvacatures ten gevolge van de spontane uitstroom, vertaalt zich dat concreet in 350 vacatures voor 2018. Mensen die de Randstad-groep vervoegen kunnen rekenen op een interessant verloningspakket, heldere loopbaantrajecten en tal van loopbaanmogelijkheden dankzij de interne mobiliteit tussen de verschillende human resources-diensten die wij in de markt zetten.”

De jobs zijn toegankelijk voor mensen met een eerste werkervaring. Maar ook steeds meer mensen die na hun studies de eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt bieden zich aan. In 2017 was 32% van de mensen die aangeworven werden schoolverlater. 35% had een eerste werkervaring. 23% had meer dan vijf jaar werkervaring.

De hr-dienstverlener benadrukt dat de deur open staat voor een waaier van profielen. De Randstad-groep zoekt mensen die minimaal een bachelordiploma op zak hebben, maar heeft daarnaast geen specifieke diplomavereisten. Doorslaggevend zijn de persoonlijkheid, de motivatie én de commerciële feeling van kandidaten.

Bron : Randstad

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.