NL | FR | LU
Peoplesphere

Stabilisatie van de uitzendactiviteit in oktober

In de maand oktober 2014 steeg het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid licht met 0,15 procent ten opzichte van de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze toename is toe te schrijven aan beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam toe met 0,14 procent in het arbeiderssegment, in het bediendesegment was er een toename in gepresteerde uren met 0,15 procent.

In vergelijking met de maand oktober van vorig jaar liet de uitzendsector een groei met 4,79 procent optekenen (tegenover 6,14 procent in september 2014). Dit cijfer is het resultaat van een toename van de activiteit met 3,77 procent in het arbeiderssegment en met 6,32 procent in het bediendesegment. De Federgon-index bereikte 219,6 punten in oktober 2014 tegenover 219,3 punten in september. De index geeft het niveau van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 1995 (basis 100), en dit op basis van voor seizoensinvloeden gecorrigeerde cijfers.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.