NL | FR | LU
Peoplesphere

Stakingen? Gratis business lounges voor de reizigers!

Nu vrijdag (24/06) plant de socialistische vakbond een nationale staking. Bus-, tram-, metro- en treinreizigers kunnen hierdoor hinder ondervinden om op hun werk te geraken. Om hen een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus tijdens de staking gratis zijn business lounges in de stations voor hen open. Op vertoon van een geldig vervoerbewijs kunnen ze aan de slag gaan in 1 van deze Regus Express centers.

Door de geplande nationale staking op 24 juni kunnen er vertragingen en geschrapte ritten op het menu staan voor trein-, metro-, tram- en busreizigers. Dit is slecht nieuws voor wie op het openbaar vervoer moet rekenen om op het werk te geraken. “Om hen toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele, professionele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges in de stations van Brussel (Centraal en – Luxemburg), Brugge, Sint-Niklaas, Leuven en Luik voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs,” aldus William Willems, Algemeen Directeur voor Regus Regus verstrekt in al zijn business lounges bovendien gratis wifi, thee en koffie.

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend (vraag naar de voorwaarden in het Regus center).

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.