NL | FR | LU
Peoplesphere

Vaste aanwervingen zitten in de lift!

De Recruitment, Search & Selection-sector blijft het goed doen. De sector tekende in het eerste kwartaal van dit jaar een omzetstijging van 10 % op ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit meldt Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners, in haar meest recente kwartaalcijfers voor de sector. Het is reeds het vierde kwartaal op rij dat de sector sterke cijfers kan voorleggen.

Deze positieve cijfers tonen aan dat bedrijven vertrouwen hebben in de toekomst, bereid zijn om te investeren en om medewerkers vast aan te werven,” zegt Ann Cattelain, coördinator van de Recruitment, Search & Selection-sector bij Federgon.

Ook de ECSSA-barometer die de cijfers van Recruitment, Search & Selection op Europees niveau in kaart brengt toont dezelfde trend. Met uitzondering van Frankrijk zijn de cijfers ook op Europees niveau positief. “De sector kijkt dan ook hoopvol naar de toekomst en rekent erop dat deze positieve trend wordt voortgezet,” alsnog Ann Cattelain.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.