NL | FR | LU
Peoplesphere

Stéphane Kodeck (Dragone)

Stéphane Kodeck gaat in november aan de slag op het hoofdkantoor van Dragone, waar hij het directieteam vervoegt als Senior Vice-President Corporate.

Stéphane Kodeck rapporteert aan Yves Delacollette, voorzitter en Chief Spectator Officer. De groep Dragone werd opgericht in La Louvière en brengt in alle uithoeken van de wereld de spektakels van Franco Dragone.

In zijn nieuwe functie is Stéphane Kodeck verantwoordelijk voor de departementen Finance, HR, IT, Legal, Logistics & Facilities en de afdeling die de kostuums maakt. Hij is ook verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten.

Stéphane Kodeck werkte 19 jaar voor Unilever, in België zowel als in Nederland, waar hij functies had in de departementen Finance, HR en logistiek. Hij ging nadien aan de slag bij de Landsbond van Onafhankelijke Ziekenfondsen waar hij als Executive Director verantwoordelijk was voor finance en HR. Later werd hij Vice-President voor de business unit ‘Bus’ bij de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.