NL | FR | LU
Peoplesphere

Total Workforce Management: neem deel aan de baanbrekende enquête van LENTIC / HEC Luik en zijn partners.

Veel organisaties doen regelmatig een beroep op gekwalificeerd extern personeel voor middellange- of langetermijnopdrachten. Deze werknemers, ook bekend als extern talent, kunnen verschillende statuten hebben: zelfstandige, uitzendkracht, consultant, freelancer of platformwerker… In het kader van een internationaal onderzoek gaan LENTIC/HEC Luik en zijn partners, waaronder de Monash Business School in Melbourne, na hoe bedrijven hun contingent personeel beheren.

Bent u betrokken bij het beheer (rekrutering, opvolging, ontwikkeling, enz.) van dergelijk extern talent? Deze enquête is voor u! Alvast bedankt om de 15 minuten of zo te nemen om deel te nemen aan dit baanbrekende onderzoek, dat ons zal helpen om de huidige praktijken beter te begrijpen en nuttige aanbevelingen op te stellen om bedrijfsmanagers toe te rusten en veranderingen in het regelgevende kader aan te moedigen…

Klik op deze link om deel te nemen aan het onderzoek

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.