NL | FR | LU
Peoplesphere

VDAB opent de Work-out Room, een nieuwe ruimte voor innovatie en correctie.

Sinds 23 mei 2019 heeft VDAB er een nieuwe ruimte bij: de Work-out Room. Het is een ontmoetingsplek waar burgers, start-ups, bedrijven en andere overheidsorganisaties innovatieve ideeën kunnen delen om de arbeidsmarkt een boost te geven.

Fons Leroy, Gedelegeerd bestuurder van VDAB: “VDAB focust zich niet alleen op werkzoekenden en matching van vacatures, maar wil ook elke Vlaming helpen om een zinvolle loopbaan uit te bouwen. Daarvoor heeft de arbeidsmarkt innovatieve ideeën nodig en willen we als VDAB innovatie stimuleren.”

Dat doel wil het agentschap bereiken in samenwerking met burgers en bedrijven. Zij kunnen in de Work-out Room hun creatieve oplossingen voor de huidige of toekomstige arbeidsmarktproblemen laten zien en feedback krijgen. VDAB ondersteunt iedereen die wil samenwerken om impactvolle diensten, acties, technologie en ondernemingen op touw te zetten. Zo zullen enkele innovatieve start-ups uit een opstartprogramma van IMEC, het Europees onderzoekscentrum voor IT en technologie, in de Work-out room ondersteuning krijgen.

Bron: VDAB

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.