NL | FR | LU
Peoplesphere

Vooruitgang van de uitzendactiviteit in mei

In de maand mei 2016 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +2,69% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze stijging is toe te schrijven aan een positieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam toe met +3,10% in het arbeiderssegment, en in het bediendesegment met +2,15%.

In vergelijking met de maand mei van vorig jaar liet de uitzendsector een groei met +4,06% optekenen (tegenover +2,09% in april). Dit cijfer is het resultaat van een toename van de activiteit met +3,82% in het arbeiderssegment en met +4,40% in het bediendesegment.

De Federgon-index bereikte 259,0 punten in mei 2016 tegenover 252,2 punten in april. De index geeft het niveau van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 1995 (basis 100), en dit op basis van voor seizoensinvloeden gecorrigeerde cijfers.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.