NL | FR | LU
Peoplesphere

Download het e-book – Hoe bepaalt u uw prioriteiten? Neem voorsprong dankzij HR-data!

Het succes van bedrijven in de huidige socio-economische context vraagt meer dan ooit extra energie, flexibiliteit en veerkracht van de werknemers: digitale transformatieprojecten, het heruitvinden van meer innovatieve bedrijfsmodellen en de constante druk op de marges en kosten zijn slechts enkele voorbeelden. Om deze uitdagingen aan te gaan, is het voor organisaties nog nooit zo belangrijk geweest om over competent, stabiel, weinig volatiel en toegewijd menselijk kapitaal te beschikken.

HR-afdelingen moeten zich uitrusten met performante en innoverende tools om hun directiecomité nauwkeurig te kunnen informeren over de toestand van hun middelen, hun uitdagingen en over de mogelijke beslissingen die moeten worden genomen om een goed verloop van de strategische plannen en de verwezenlijking van de operationele doelstellingen te garanderen.

Balencio werd door een spin-off van de UCLouvain ontwikkeld om bedrijven op drie belangrijke assen te ondersteunen bij het optimaal beheer van hun menselijk kapitaal, namelijk:

Er zijn nieuwe paradigma’s nodig om de prestaties van de medewerkers op een duurzame wijze te verbeteren. Het is vandaag niet langer relevant om het menselijk kapitaal louter vanuit een welzijnsperspectief te beheren.

Wenst u er meer over te weten ? Download onze ebook !

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.