NL | FR | LU
Peoplesphere

Flexwerkplekken rond Antwerpen als oplossing voor de file?

Flexwerkaanbieder Regus opende onlangs een business center in Temse, vlakbij de E17 en de N16. In het voorjaar van 2020 volgt een flexwerklocatie van de wereldspeler in Brecht, vlak naast het op- en afrittencomplex van de E19. Maakt de ligging van deze flexwerkplekken een grote troef voor wie de files naar Antwerpen wil vermijden en/of dichter bij huis wil werken?

“Richting Antwerpen, file vanaf … .” Heel veel pendelaars horen dit bericht elke ochtend tandenknarsend aan op hun autoradio. We staan met z’n allen steeds vaker én langer vast op de weg en de vooruitzichten ogen somber; in het voorjaar komen er opnieuw werken aan op de E17 en er komen er nog werven bij rond Antwerpen. Voor wie dagelijks de ellenlange files richting de koekenstad moet trotseren, kunnen flexwerkplekken buiten de Antwerpse ring een oplossing bieden.

William Willems, algemeen directeur van Regus België: “De roep om dichter bij huis te werken, wordt almaar groter. Ook zijn werknemers steeds minder geneigd om de file te trotseren richting Antwerpen. We moeten de werkplekken daarom naar de mensen brengen en niet andersom. In de huidige ‘war for talent’- waar bedrijven het moeilijk hebben om geschikte werknemers te vinden – kunnen flexwerkplekken buiten de Antwerpse ring een extra troef zijn om werknemers aan te trekken.”

Onlangs openden de deuren van het Regus Temse center. Op het TTS-bedrijventerrein, vlakbij de E17 en de N16, biedt deze locatie coworkingplekken, kantoren en vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden. Pendelaars kunnen er de autosnelweg makkelijk verlaten om vanuit de coworkingplekken aan de slag te gaan. Na de files, kunnen ze hun tocht verderzetten of vanaf het center blijven werken naast hun collega’s en werknemers van andere bedrijven. In het voorjaar van 2020 zwaaien de deuren van het Brecht center open. Deze flexibele werkplekken komen in het ‘Ring at Work’-gebouw, vlak naast het op- en afrittencomplex van de E19 in Brecht. Daarnaast is de wereldspeler nog op zoek naar makkelijk toegankelijke locaties in bijvoorbeeld Willebroek, Lier of Heist-Op-Den-Berg om er een flexibele werkpleklocatie te openen.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.