NL | FR | LU
Peoplesphere

HR Expertise Webinar – Benut de kracht van diversiteit en inclusie in uw rekruteringsstrategie

Om de beste talenten aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen, worden organisaties vandaag op vele fronten uitgedaagd. Er is een nieuwe strategische behoefte ontstaan om diversiteit te omarmen en een inclusieve werkomgeving te ondersteunen. In deze webinar gaan we in op wat u als professional kunt doen om het volledige potentieel ervan te benutten.

Deze keer nodigden we Elke Jeurissen, experte in inclusief leiderschap, en Taha Riani, expert in inclusieve marketing, uit. Beide experts inspireerde ons met een reeks adviezen die onmiddellijk kunnen worden toegepast en interessante business cases.

StepStone meest recente onderzoek toont aan dat, afgezien van de buzzwoorden, diversiteit en inclusie essentiële onderwerpen zijn voor werknemers. Maar liefst 92% zou het zelfs motiverend vinden als hun werkgever gelijke carrièrekansen actief bevordert. Acht op de tien zouden het ook motiverend vinden als hun management zich zou inzetten voor meer diversiteit in het bedrijf.

Conlusie: aandacht voor diversiteit en inclusie kan dus aantrekkelijk zijn voor alle potentiële werknemers.

Wilt u de meerwaarde van diversiteit en inclusie voor uw bedrijf optimaal inzetten? (Her)bekijk dan deze webinar. Mis dit niet! In deze webinar bespreken we:

  • Hoe ziet een diverse en inclusieve werkplek eruit?
  • Waarom uw kandidaten er belang aan hechten?
  • Vijf drivers voor een inclusieve cultuur, door gastspreker: Elke Jeurissen
  • Hoe een diverse bedrijfscultuur te vertalen naar uw rekruteringsinspanningen, door gastspreker Taha Riani
This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.