NL | FR | LU
Peoplesphere

Nieuwe werkmethoden en inclusie: deel uw beste praktijken van na de pandemie.

JUMP, Solution for Equity at Work, werkt momenteel aan een nieuwe versie van zijn gratis praktische gids over inclusie. Nu de pandemie achter de rug is, testen organisaties nieuwe vormen van werken – van flexibel werken tot hybride vormen of op afstand werken. Managers worstelen om mensen verbonden te houden, te doen presteren en te betrekken.

Hoe zorgen we ervoor dat inclusie niet verloren gaat in het proces, of dat subtiele discriminatie niet de kop opsteekt in deze nieuwe manieren van werken? We moeten opnieuw doordenken over inclusie in de post-pandemische wereld.

De nieuwe JUMP-gids is bedoeld om de instrumenten en de aanpak van de nieuwe manieren van werken van de bedrijven te helpen aanpassen. Wij zouden graag uw ervaringen en praktijken in overweging nemen.

JUMP gelooft in het delen van haar kennis ten voordele van de hele maatschappij om zo sociale verandering te bevorderen. Wij rekenen op uw bijdragen (zonder kosten voor u)!

Neem contact op met Christine.cecil@jump.eu.com

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.