NL | FR | LU
Peoplesphere

De RVA sluit zijn kantoren voor het publiek. Vragen over tijdelijke werkloosheid online beschikbaar.

Om de gezondheid van zijn medewerkers en dat van de klanten te beschermen sluit de RVA zijn kantoren voor het publiek van maandag 16 maart tot en met 3 april. De RVA blijft telefonisch en via mail bereikbaar. Werklozen die uitgenodigd werden voor een verhoor krijgen later een nieuwe uitnodiging.

De RVA heeft een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) over tijdelijke werkloosheid opgesteld die een antwoord biedt op de meeste mogelijke vragen over tijdelijke werkloosheid ten gevolge van het coronavirus. U vindt de FAQ Tijdelijke werkloosheid op: https://www.rva.be/sites/default/files/assets/chomage/FAQ/Faq_Corona_NL.pdf

Om vertraging te vermijden doet u best uw aanvragen (tijdelijke werkloosheid, tijdskrediet, ouderschapsverlof,…) online. Meer informatie over de te volgen procedure vindt u op www.rva.be.

Toch nog een vraag? Neem contact op met het contactcenter van de RVA op 02 515 44 44 of via het contactformulier beschikbaar op de RVA-website.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.