NL | FR | LU
Peoplesphere

HR Trends & Strategy Survey 2022-2023 door Berenschot België: experts en academici geven hun analyse in webinarvorm.

Wat zijn de prioriteiten van de HR-afdelingen? Hoe evolueren ze jaar na jaar? Hoe beïnvloeden de pandemie en de opeenvolging van crises die we meemaken de manier waarop we de HR-processen kiezen waarmee we onze organisaties kunnen leiden? Het onderzoek HR Trends 2022-2023 van Berenschot is gebaseerd op een veldonderzoek onder 180 bedrijven in het hele land. Geïnteresseerd in de bevindingen van de editie van dit jaar? Ontdek de resultaten in het voor u opgenomen webinar.

Het HR Trends onderzoek wordt sinds 2009 door Berenschot uitgevoerd in Nederland en België. Dit jaar werd het uitgevoerd met de steun van AFAS Sotfware en Peoplesphere om eind vorige zomer antwoorden van bedrijven te verzamelen. Deze zijn vervolgens door de deskundigen van het Kenniscentrum van de Berenschot Groep geanalyseerd en vergeleken met de academische visie. Dit jaar richtten de professoren Marijke Verbruggen (KU Leuven) en François Pichault (HEC Luik) zich op de belangrijkste bevindingen die met de hele HR-gemeenschap moeten worden gedeeld.

Eind november deelden we de resultaten van de HR Trends 2022-2023 enquête tijdens een webinar gemodereerd door de experts van Berenschot België die verantwoordelijk zijn voor de studie en vertegenwoordigers van de academische wereld.

Het webinar bestaat uit drie grote hoofdstukken, die de meningen van de 180 respondenten structureren:
– Krappe arbeidsmarkt
– Diversiteit en inclusie
– HR systemen en digitalisering

Om meer te weten te komen over deze resultaten en hun mogelijke impact op uw prioriteiten voor de komende maanden, kunt u zich hier inschrijven en ontvangt u uw persoonlijke link om verbinding te maken met het vooraf opgenomen webinar (totale duur: 60 minuten – u kunt het ook achter elkaar bekijken volgens de thema’s die u zorgen baren). Kijk waar en wanneer u wilt!

Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot de webinar broadcast pagina van Berenschot en Peoplesphere.

Privacy Policy
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in een computerbestand in overeenstemming met ons privacybeleid.
Ik ga akkoord om de e-newsletter van Peoplesphere en persoonlijke berichten van Berenschot te ontvangen. Ik kan me op elk moment afmelden door een eenvoudig verzoek per e-mail of via de links voor afmelding.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.