NL | FR | LU
Peoplesphere

Neem deel aan de driemaandelijkse barometer van wervingsintenties door deze paar vragen snel te beantwoorden.

Elk kwartaal volgen we zorgvuldig de resultaten en trends die zijn opgespoord via de ManpowerGroup Barometer-enquête, die een van de beste analyses oplevert van de wervingsintenties van werkgevers in 43 landen en gebieden. Gezien de omstandigheden is de enquête nu 100% digitaal georganiseerd. Daarom rekenen we op uw deelname om goed in te spelen op de toekomstige dynamiek van de arbeidsmarkt. Geef uw mening zonder uitstel!

In deze uitzonderlijke omstandigheden willen we u uitnodigen om deel te nemen aan de ManpowerGroup Barometer-enquête die elk kwartaal de wervingsintenties van werkgevers in België en in 43 landen en gebieden onderzoekt. In deze Q3/2020-editie verzamelen we gegevens over de impact van de COVID-19-pandemie en hoe werkgevers van plan zijn te reageren terwijl landen zich voorbereiden om hun gestagneerde economieën weer op te bouwen.

Dit onderzoek wordt vertrouwelijk uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie.

De resultaten worden op 9 juni bekendgemaakt. Indien u deelneemt aan de enquête en uw gegevens met ons deelt, maken we er een prioriteit van om u als één van de eersten de resultaten per regio, per sector, per bedrijfsgrootte en per land te bezorgen.
We danken u bij voorbaat voor uw kostbare hulp en deelname.

Start de enquête
https://survey.infocorp.co.uk/resources/man002/17410web/start.asp

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.