NL | FR | LU
Peoplesphere

Digital Learning Event: de meest populaire cursussen uit 2019 zijn tot en met 30 april gratis openbaar beschikbaar.

Cornerstone OnDemand, Inc. (NASDAQ:CSOD), wereldwijd leider in people development oplossingen, maakt bekend dat 48 trainingen van Cornerstone Content Anytime tot en met 30 april 2020 gratis openbaar beschikbaar zijn gemaakt als onderdeel van hun Digital Learning Event. Dit is de meest populaire online learning content gericht op het ontwikkelen van de top 12 fundamentele vaardigheden.

Het Digital Learning Event is geïnitieerd naar aanleiding van Covid-19, en volgt op de lancering van Cornerstone Cares, de gratis online learning portal met informatie en tools rondom het coronavirus, thuiswerken en stressmanagement.

Gedurende het Digital Learning Event maakt Cornerstone de meest populaire cursussen uit 2019 en een trending cursus uit 2020 gratis beschikbaar. Deelnemers worden hiermee geholpen de top 12 vaardigheden te ontwikkelen die organisaties helpen groeien en werknemers ondersteunen bij het behalen van hun leer- en carrièredoelen.

Een aantal voorbeelden van populaire cursussen die gratis beschikbaar zijn:
– Skill: Communication – Course: Communicate a Change to Your Team, door Grovo
– Skill: Stress Management – Course: How to make stress your friend, door TED (Kelly McGonigal)
– Skill: Conflict Management – Course: Managing Conflict with Skill and Confidence, door CyberU
– Skill: Emotional Intelligence – Course: Lead with Compassion, door BigThink
– Skill: Unconscious Bias – Course: Key Triggers to Search for Unconscious Bias, door Grovo
– Skill: Personal Growth – Course: How to speak up for yourself, door TED (Adam Galinsky)

“In tijden van verandering is het van essentieel belang dat de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden prioriteit krijgt”, zegt Colette Wade, Regional Vice President Marketing & Business Development, EMEA bij Cornerstone. “Het leren van fundamentele vaardigheden zoals conflictmanagement en leiderschap bereidt mensen beter voor op een snel veranderende wereld van werk. Onze Cornerstone Content Anytime trainingen, die deze maand voor iedereen te volgen zijn, zijn bedoeld om mensen de kans te geven nieuwe vaardigheden te leren.”

Cornerstone Content Anytime biedt werknemers constante toegang tot training door middel van online learning, met meer dan 4.000 mobielvriendelijke video-cursussen, in diverse talen en over uiteenlopende onderwerpen. Cornerstone biedt een variëteit aan learning-mogelijkheden die passen bij ieders voorkeur, van hapklare Microlearning® content tot online cursussen die op eigen gelegenheid kunnen worden gevolgd, blended learning programma’s (normaliter een combinatie van online en fysiek) en meer. Cornerstone zet zich, met behulp van de diverse programma’s van Content Anytime, in om de werknemer van de toekomst de vaardigheden te leren waarmee ze wendbaar zijn in tijden van verandering en persoonlijk kunnen blijven groeien.

Gratis beschikbare trainingen op: https://hr.cornerstoneondemand.com/dle-uk.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.