NL | FR | LU
Peoplesphere

Lancering van het Mobiliteitskompas: de manier waarop we naar werkmobiliteit kijken bevindt zich op een scharniermoment.

Jobat lanceert een gloednieuwe oriëntatietool: het Mobiliteitskompas. Deze tool laat toe om uw werkmobiliteit te vergelijken met die van anderen: niet alleen uw woon-werkverkeer komt aan bod, ook de stress die ermee gepaard gaat en je flexibiliteit om je werkplek en -uren zelf te kiezen worden vergeleken. Als resultaat ontvangt u de Mobiliteitsscore voor uw situatie. U kunt uw scores ook benchmarken met profielen met dezelfde functie en regio.

Met deze tool zet Jobat zijn missie verder om een referentie te vormen voor alle talent, zowel actief als latent. Naast salaris (met het Jobat Salariskompas als oriëntatietool) is werkmobiliteit een topic dat hoog op de agenda staat van de brede beroepsbevolking. Naar aanleiding van de coronacrisis bevindt het zich mogelijks zelfs op een scharniermoment. Het Mobiliteitskompas houdt voortaan de vinger aan de pols.

Het Grote Mobiliteitsonderzoek met AMS

De gegevens die u invult in het kompas worden afgezet tegen de gegevens van 10.000 Vlamingen. Zij werkten mee aan het grote Mobiliteitsonderzoek (dat liep van mei – augustus 2020), een partnership met Antwerp Management School en hun leerstoel ‘Next Generation Work’ onder leiding van Prof. Dr. Peggy De Prins.

De lancering krijgt de komende weken de nodige media-aandacht. Daarnaast krijgen het Mobiliteitskompas en het onderzoek dat eraan voorafging, brede redactionele aandacht in o.a. Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Mobiliteitskompas genereert data voor elke rekruteringscampagne. De data van profielen die ze verzamelen via het kompas worden toegevoegd aan de ‘smart Jobat data’ en die worden ingezet om uw vacature of employer branding campagne aan de juiste profielen te laten zien.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.