NL | FR | LU
Peoplesphere

Onboarding bij Delaware: 122 starters stortten zich in het Analyst Boot Camp.

Mijlpaal voor delaware BeLux: op maandag 3 september werd de drempel van 1000 werknemers overschreden. Die dag werd voor 122 starters het startschot gegeven voor het begin van hun delaware avontuur. Vol enthousiasme stortten ze zich in het zogenaamde Analyst Boot Camp, waar ze lezingen bijwonen, workshops volgen en opgeleid worden door hun senior collega’s.

Vijftien jaar geleden droomden de founding partners van delaware ervan om een duurzaam platform te creëren, dat later doorgegeven kon worden aan de volgende, jongere generatie. Dit jaar bestaat die nieuwe generatie uit meer dan 90 pas afgestudeerden.

Ter vergelijking: toen delaware in 2003 ontstond na een management buy-out, waren er precies evenveel werknemers als er nu begin deze maand nieuw gestart zijn. Het aantal werknemers bij delaware BeLux is daarmee tot boven de 1000 gestegen, wat betekent dat het bedrijf nu op internationaal niveau meer dan 2000 werknemers telt.

Na de eerste off-site inleidingsweek, krijgen de starters intensieve training binnen hun toekomstige teams. Voor werknemers van delaware is training en opleiding van het grootste belang, zowel aan het begin van hun carrière als tijdens de rest van hun loopbaan. “Onze visie en missie bestaat erin de mensen van delaware hun volledige potentieel te laten bereiken. We willen hen de beste versie van zichzelf helpen vinden”, zegt Patrick Andersen, CEO van delaware BeLux. “We willen investeren in intelligente, jonge mensen en hen de kans geven zich te ontplooien.”

“delaware zit al enkele jaren op een stevige groeikoers,” voegt Andersen toe. “We benaderen de markt op een gerichte manier: binnen ons bedrijf tellen we 31 bedrijfseenheden, die wij ‘Solutions’ noemen. Op deze manier zijn we erin geslaagd het grootste ‘kleine’ professional services bedrijf in België te worden. Het feit dat de kaap van 1000 werknemers overschreden is, is voor ons het teken dat onze aanpak werkt. We maakten een platform dat ons de mogelijkheid geeft te investeren in de volgende generatie aan ERP-systemen. We staan onze klanten bij in hun digitale transformatie en doen daarvoor een beroep op een breed gamma aan experten, die instaan voor daadwerkelijke veranderingen binnen de bedrijven van onze klanten.”

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.